Rekond & Bilvård

Prislistan ska ses som normalpriser och kan variera i förhållande till jobbets svårighetsgrad (tidskonsumtion) samt andra faktorer utanför vår kontroll. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i prislistan. Det är att därför att rekomendera att komma och visa upp bilen och diskutera med vår personal vilken behandling som är lämplig för just din bil.


Handtvätt 350:- (för lastbil tillkommer 100:-)

Avfettning samt tjärborttagning samt noggrann utvändig rengöring av karossen med schampo. Bilen torkas sedan för hand med sämskskinn.

 

Handtvätt med invändig rengöring 700:- (för lastbil tillkommer 200:-)

Avfettning samt tjärborttagning samt noggrann utvändig rengöring av karossen med schampo. Bilen torkas sedan för hand med sämskskinn.  Enklare dammsugning, avspolning mattor samt avtorkning instrumentpanel.

 

Rekond 1.750:- (för lastbil tillkommer 250:-)

Utvändig tvätt med avfettning, vaxschampo och fälgrengöring. Avfettning samt avspolning. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor mm. In/utv. fönsterputs.

 

Rekond med vaxning 2.900:- (för lastbil tillkommer 500:-)

Som rekond samt vaxning och motortvätt. Vaxet gör bilen blank och lättskött då inte smutsen fastnar så lätt.

 

Rekond med polering samt vaxning 4.700:-(för lastbil tillkommer 500:-)

Som rekond samt polering ,vaxning och motortvätt. Poleringen tar bort de flesta reporna i lacken samt ger den dess ursprungliga glans.

 

Toyota Pro Tect lackförsegling på ny bil 3.500 :-

Lackförseglingen täpper till porerna och bildar en hård yta som gör att lacken behåller sin glans och blir lätt att hålla ren.

 

Toyota Pro Tect+ lackförsegling på ny bil 4.900 :-

Lackförseglingen täpper till porerna och bildar en hård yta som gör att lacken behåller sin glans och blir lätt att hålla ren.
Plus (+) betyder att man behandlar inredningen och fälgarna utöver själva karossen.

 

Rekond med polering, vaxning samt Toyota Pro Tect lackförsegling 7.700 :- (För stor bil tillkommer 500 :- ex SUV, van)

Som rekond samt polering, vaxning, lackförsegling och motortvätt. Lackförseglingen gör att lacken behåller sin glans och smuts inte fastnar så lätt. Den täpper till porerna i lacken och bildar en hård yta som ger extremt bra skydd.

 

Renovering av strålkastare i plast 1.250:-/par

Strålkastare av plast blir med tiden matta, repiga, oxiderade och tappar ljusstyrka. Att byta strålkastaren är ofta dyrt men nu kan vi renovera strålkastare till nästan nyskick.

Tillägg till ovanstående rekondbehandlingar:

  • Klädseltvätt, per säte: Från 350:- (baksäte 600:-)
  • Motortvätt från: 350:-
  • Funktionskontroll i samband med rekondprogrammen: 195:- + ev. materialkostnad

(ingår kontroll av lampor, olja, samt spolarvätska)