När du köper en Toyota hos oss kan du teckna något av våra förmånliga serviceavtal. På köpet får du ett smidigt, tryggt och bekvämt bilägande. Du betalar bara en fast summa per månad beroende på bilmodell, körsträcka.

Du säkerställer också ett bra andrahandsvärde på bilen när det är dags att byta till en ny Toyota. Avtalet tecknas i samband med köp av nybil och gäller i 3 år/36 månader eller till avtalad körsträcka är uppnådd (kriteriet som uppfylls först gäller).

Kontakta oss för mer information hur du kan göra ditt bilägande både enklare och billigare!

Bilhörnan Serviceavtal

  • Service enligt respektive modells serviceprogram
  • Påfyllning av alla vätskor som behövs vid servicetillfället
  • Helsyntetisk motorolja för lägsta bränsleförbrukning och miljöpåverkan
  • Fri lånebil vid servicetillfället (måste förbokas)
  • Prisgaranti, priset är oförändrat under hela avtalsperioden
  • Byte av torkarblad samt glödlampor (vid behov)
  • Uppsmörjning bromsar bak (vid fullservice för bilar med skivbromsar)

 

Tack för din intresseanmälan

Vi har nu mottagit din förfrågan om serviceavtal. Ett bekräftelsemejl har skickats till den epostadress du angav i formuläret.

Något gick fel! Var vänlig kontakta oss.

Fält markerade med en * är obligatoriska

Dina personuppgifter kan komma att överföras till länder utanför det Europeiska ekonomiska samarbets­området (EES) nämligen: Indien. Om så sker kommer överföringen ske i enlighet med gällande lagstiftning och kräver att landet i fråga har en adekvat skyddsnivå eller att det finns annan tillräcklig skyddsåtgärd exempelvis s.k. standardavtalsklausuler som innebär att överföringen är lagenlig. I tillämpliga fall kan en kopia av skyddsåtgärderna erhållas genom att kontakta oss på integritet@toyota.se


Fält markerade med en * är obligatoriska