Flex Privatleasing från 4.095 kr/mån.*
Elhybrid med låg bränsleförbrukning på 3,8l/100km* och en fordonsskatt från 0 kr.**
DRIVE UNPLUGGED och vinn biljetter till exklusiv Spotify-spelning.

Från den iögonfallande designen till det unika ljudet med det skräddarsydda JBL-systemet, är Toyota C-HR Neon Lime både en njutbar körupplevelse och något alldeles extra för alla dina sinnen. Men det är inte allt – du får dessutom en hel rad med tillbehör från JBL så du kan ta med dig det unika ljudet även när du lämnar bilen. Eller vad sägs om exempelvis trådlösa hörlurar, en portabel högtalare? För att nämna några.

Vinn biljetter till exklusiv spelning, arrangerad av Spotify

Kom in till oss för att registrera dig i tävlingen – så har du chansen att vinna exklusiva biljetter och en hotellövernattning i Stockholm. Köper du dessutom en Toyota C-HR Neon Lime så får du ett unikt paket med JBL-produkter på köpet, som bland annat innehåller hörlurar och en portabel högtalare.

Skapa din unika DRIVE UNPLUGGED-spellista här.

Tävlingsvillkor
Tävlingsperiod: 17 juni – 1 september 2019.
Tävlanden måste vara minst 18 år och inneha körkort. Fem vinnare dras och dessa vinner två biljetter vardera till en exklusiv spelning arrangerad av Spotify i höst samt en hotellövernattning i dubbelrum i Stockholm.
Vinnarna dras slumpvis och kontaktas på telefon den 2 september 2019. Tre försök görs, sedan går turen vidare till någon annan.
Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Anställda eller representanter för Toyota Sweden AB, The&Partnership, återförsäljare, Spotify eller deras familjer får ej medverka.

JBL Pulse 3 högtalare

Portabel, vattentät Bluetooth-högtalare med 360-graders ljud.

JBL Endurance DIVE hörlurar

Trådlösa sporthörlurar med inbyggd MP3-spelare.

* Vid blandad körning. Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (10 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t o m 30 sept 2019. Miljöklass Euro 6.2.

** Grundavgift fordonsskatt på 360 kr tillkommer. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilen på bilden kan vara extrautrustad med tillval som inte finns i Sverige.